مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران:

بیش از 50 هزار حلقه چاه در مازندران مشمول دریافت پروانه هستند

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران گفت: حدود 185 هزار حلقه چاه در مازندران وجود دارد که بیش از 50 هزار حلقه از این چاه‌ها شرایط دریافت پروانه بهره‌برداری یا تمدید آن را دارند و بهره‌برداران باید برای دریافت پروانه بهره‌برداری این چاه‌ها اقدام کنند.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای مازندران، حیدر داوودیان با بیان این‌که برداشت آب از منابع زیرزمینی بدون دریافت مجوز بهره‌برداری تخلف محسوب می‌شود، اظهار کرد: از حدود 185 هزار حلقه چاه که در مازندران ثبت شده است، نزدیک به 128 هزار حلقه چاه دارای مجوز هستند و پروانه بهره‌برداری دارند. 50 هزار حلقه چاه نیز شرایط دریافت پروانه بهره‌برداری را دارند که از کشاورزان درخواست می‌شود برای دریافت پروانه به شرکت آب منطقه‌ای یا ادارات منابع آب شهرستان محل سکونت‌شان مراجعه کنند.

وی افزود: در حال حاضر بر اساس آمارها حدود سه هزار و 500 حلقه چاه غیرمجاز در مازندران وجود دارد که تحت هیچ شرایطی مشمول دریافت پروانه بهره‌برداری نمی‌شوند و باید مسدود شوند. اقدامات لازم برای مسدود شدن این چاه‌ها از سوی شرکت آب منطقه‌ای مازندران انجام می‌شود و تا کنون نیز نزدیک به یک‌هزار و 300 حلقه از این چاه‌های غیرمجاز مسدود شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: تا کنون با هدف کنترل میزان برداشت آب از چاه‌ها در استان، نزدیک به یک‌هزار و 300 حلقه چاه نیز مجهز به کنتور هوشمند شدند که انتظار داریم کشاورزان در این زمینه نیز به منظور صیانت از منابع آبی و استمرار بهره‌برداری درست و اصولی از این منابع، با پیگیری برای نصب کنتور هوشمند ما را همراهی کنند.

داوودیان اظهار کرد: طبق ضوابط قانونی، برداشت آب از منابع زیرزمینی باید با مجوز انجام شود و برداشت آب از چاه‌هایی که پروانه بهره‌برداری ندارند یا چاه‌هایی که تاریخ اعتبار پروانه بهره‌برداری‌شان به پایان رسیده اقدامی غیرمجاز محسوب می‌شود.

وی تصریح کرد: بهره‌برداران همه چاه‌ها اعم از چاه‌های حریمی و چاه‌های عمیق ملزم به داشتن پروانه بهره‌برداری معتبر هستند و تا زمانی که پروانه بهره‌برداری چاه آن‌ها فاقد اعتبار باشد در دسته بهره‌برداران غیرمجاز قرار می‌گیرند. اولویت ما نیز در این زمینه ساماندهی چاه‌های پروانه‌دار و تمدید پروانه است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: با توجه به این‌که فرآیند اداری تمدید پروانه به مراتب کم‌هزینه‌تر و سریع‌تر از صدور پروانه جدید است، از کشاورزان می‌خواهیم که به سرعت نسبت به تمدید پروانه بهره‌برداری اقدام کنند. همراهی کشاورزان و بهره‌برداران در سراسر استان برای تمدید پروانه‌ها از بروز مشکل برای آن‌ها در زمینه دریافت سوخت و تامین برق پیشگیری می‌کند.

داوودیان به برنامه‌ریزی این شرکت برای آسان‌سازی فرآیند صدور پروانه بهره‌برداری از چاه‌ها اشاره کرد و گفت: سال گذشته شیوه‌نامه جدید تمدید پروانه‌های بهره‌برداری چاه‌ها و صدور پروانه‌های جدید برای بهره‌برداران توسط این دستگاه تدوین شد که بر اساس آن تمدید پروانه‌ بهره‌برداری و صدور پروانه جدید طبق ضوابط با حداقل هزینه‌های قانونی انجام می‌شود.

 وی خاطرنشان کرد: از همه بهره‌برداران در سراسر استان می‌خواهیم که برای پیشگیری از بروز مشکل در تامین سوخت و برق این چاه‌ها هر چه زودتر به ادارات منابع آب شهرستان محل سکونت خود مراجعه کنند تا با سرعت بیشتری خدمات مربوطه به آن‌ها ارائه شود.

کد خبر: 3073
  تاریخ خبر : 1404/06/04
 12
سایتـــ های مرتبطـ

آمار بازدیدکنندگان

  • کاربران آنلاین : 36
  • بیشترین بازدید همزمان : 832
  • بازدید امروز : 5,570
  • بازدید دیروز :
  • کل بازدید : 21,542,098
  • آخرین به روزرسانی : 1404/06/04 13:13:50
  • شناسه IP شما : 216.73.216.143

راه‌های تماس با ما

  • آدرس : مازندران - کیلومتر 3 جاده ساری قائمشهر
  • کدپستی : 4815898643
  • تلفن : 4-01133347801
  • فاکس : 01133347800
  • پست الکترونیکی : info[at]mzrw.ir
  • پیامک : 030007650007574
  • تلفن گویا : 1821